Lördag

I lördags var det först inflyttningsmiddag och sedan fest i stan, bland annat fick man se Maskinen uppträda. En mycket trevlig kväll, dock börjar kylan göra sig påmind när man endast har på sig en ofodrad kavaj, men vill man vara fin så får man lida pin...

Kavaj - Filippa K
Slipover - H&M
Skjorta - Acne
Jeans - Raf By Raf Simons
Skor - Converse på bilden, blev senare mina vita Vans/Johan


Comme des Garçons Play

I fredags fick jag hem en l/s tee från CDG Play, grymt skön kvalité och trevlig passform. Så självklart åkte den på direkt till jobbet igår. Måste försöka ta mig till Malmö snart för att checka in Trés Bien Shop där de nu har fått in massor av trevliga plagg från just CDG, bland annat plaggen som de har gjort tillsammans med  danska S.N.SHär kommer även lördagens outfitt,  dock halvkasst tagna bilder, men det får duga!
Kavaj - Göran Sundberg
Halsduk - Acne
L/S Tee - CDG Play
Jeans - Raf by Raf Simons
Skor - H&M

/Johan

Acne - Man

I onsdags fick vi in Acnes nya jeansmodell, Man, och i tvätten Raw. Detta är den senaste medlemmen i Acne familjen, en skön bladning mellan tre tidigare modeller; Mic, Moc och Max. Man har tagit och blandat Mic och Mocs midjor och fått en mellanhög midja med knappar och sedan tagit in Max i lår och fot, men samtidigt är den inte lika smal just Max.

Ett extra plus är kvalitén som är från anrika Cone Mills, kvalitén är den klassiska White Oak, som gör att just Man Raw har den hårdaste materialet mot de andra modellerna. Modellen har även en vit/blå stadkant som alltid är trevligt.

Man Raw kostar 1300 kr.
/Johan


080917

En skön dag på jobbet, då får man dra på sig sköna kläder också. Dock en aning kallt, så imorgon åker en varmare jacka på!

Jacka - Helmut Lang
Mössa - H&M
Sweatshirt - Mads Norgaard
Skjorta - Haversack
Jeans - Tiger
Skor - Converse
/Johan

Quality never goes out of style

Idag hämtade jag upp Emelie på hennes arbete, och i hennes väska hade hon en trevlig överraskning till mig. Hon hade hittat en gammal Levis informationsbok/LP-skiva, som släpptes någon gång under mitten av 90-talet. Här finns allt från hur de olika huvudkontoren runt om i världen arbetar till hur allt startades av Levi Strauss. Mycket trevlig och intressant läsning på svenska samt en vinyl av Black and Blue Rockers och deras låt "(You´re) True To Yourself", låten innehåller den passade meningen "Quality never goes out of style".


Man kan lätt säga att jag blev både överraskad och lycklig, så nu ska det både lyssnas och läsas om Levis!


Tack älskling!


/Johan


Mån/Tis

Men hallå, det var inte igår!

Skämt åsido, här kommer två lite mer höstiga outfits som startade upp den här veckan. Här kan ni även se mitt senaste fynd från Tradera, en vit Helmut Lang jacka som jag vann för ynka 200 kr.

Måndag;
Jacka - Tommy Hilfiger Denim
Slipover - H&M
Skjorta - Acne Pop Classic
Jeans - Edwin Nashville
Skor - Opening CeremonyTisdag:
Jacka - Helmut Lang
Mössa - H&M
Sweatshirt - USE
Jeansskjorta - Levis
Jeans - Acne
Skor - Converse
/Johan