Kallt Kaffe

Idag hade jag på min nya jacka från HM, så jag tog på mig en ljus skjortan och ett par smala jeans för att få fram jackans storlek. Är glad att jag tog en större storlek, gillar att jackan är så oversizad.

HM Jacka
Wester Skjorta
Resteröds Linne
Acne Bälte
Acne Max Jeans
Billiga Skor

idag2



Sen kom det massor av nya kläder till Designers Stock idag, och jag slog till direkt på två billiga tees från Acne och Filippa K. Det bästa är att det inte kändes något i min plånbok!


1,2 - Acne 3 - Filippa K



/Johan


Ny Jacka

Har kollat på en vind/regnjacka från HM i någon vecka nu, och när jag fick hem 20% rabatt på posten av HM klubben så var jag tvungen att slå till. Jackan liknar Whyred´s jackor från i våras, men vi vet ju hur HM är. Skit samma säger jag, den är trevlig och sitter som jag vill ha en sån jacka. Och sen kostade den endast 480 kr. Perfect!



/Johan


Idag och lite till

Idag lanserade det företaget jag arbetar för en kundklubb, och även en helt ny stil. Så vi körde svart/vitt idag. Jag slog till direkt på min nya skjortan från Filippa K, men när jag kom till jobbet så fick vi special tryckta t-shirts från Filippa K pga den nya starten. Riktigt roligt att komma igång på nytt, nu är det att ta nya starka tag!


Acne Bomber
Filippa K Skjorta

Acne Bälte

J.Lindeberg Jeans

Converse
svart/vitt

Sen hittade jag ett par trevliga skor från Paul Smith idag, på Designers Stock, och för det fantastiska priset 400 kr! De har kostat 1600 kr från början.


nyaskor


/Johan


Streetstylish

När jag var i Köpenhamn för några veckor sedan så hittade jag en urskön skjortan från Henrik Vibskov, hade inte pengar just då och satsade på att den skulle komma till Cottonmouth här i Helsingborg. Igår så fick jag möjligheten att gå och kolla på Cottonmouth och till min lycka så hade de precis fått in just den skjortan! Så idag slog jag till direkt. Jag gillar hur Vibskov har lyckats göra en clean skjorta till något annat, med fickor och sömmar. Detta kommer helt klart bli en favorit skjorta.

Ett hett tips här Vibskovs aw07 kollektion, det ser riktigt bra ut!

vibskov1

Sen kom min lillebror förbi jobbet idag med en ny tee från t-post, och äntligen har de gett ut en i grå! Har min favorit t-post tee från förra året som är grå, det är något speciellt med en t-shirt som är gjort i en grå färg. Haha. Denna gången var historien om en man från Polen som har legat i koma under 19 år. Helt otroligt, otroligt trevlig tee är det också!


t-post1



Imorgon kommer det nog bild när jag har skjortan på mig!


/Johan


FÄRG vol.2

Här kommer nästa färgklick, ganska direkt efter den förra. Kanske blev inspirerad och en liten kick. Denna gången blir det lite mindre färg, men mer kompakt. Denna gången är det ett Gant bälte från förra sommaren.


Är även ganska uppklädd pga födelsedagsfest här hemma.


Whyred Kavaj
J.Lindeberg Tee
Gant Bälte
J.Lindebergs Jeans
(Puma sneakers, Acne lackor eller Converse)

färg2


/Johan

FÄRG

Som jag skrev innan så skulle det komma mer färg i nästa outfitt, och här kommer denna lilla färgklick. Jobbade idag och körde bara på som vanligt.

Acne Bomber
Acne Skjorta
Acne Bälte
J.Lindeberg Jeans
Converse

förg


/Johan


Grattis!

Idag fyller min Emelie 21. Älskar dig!

emelie21

/Johan

Grått

Kom på mig själv idag när jag såg kollade i spegeln på jobbet. Jag klär mig för mörkt just nu, eller idag. Det är fortfarande augusti och jag klär mig som det var november. Imorgon blir det andra bullar! Men det får ni ser mer av imorgon eftermiddag.

Acne Bomber
Acne Tee
HM Linne
Acne Bälte
Nakkna Jeans

idag3


/Johan


Velour (2007) vs Slimane (2002)

Vi fick ett kort från Velour till jobbet i början av veckan där det stod att de skulle presenterade deras vårkollektion med hjälp av en installation i samarbete med fotografen Per Zennström. Roligt tänkte jag, alltid trevlig och intressant när man gör något speciellt med kläderna, än att bara visa upp allt på en visning.

När jag såg några bilder från deras installation så blev jag chockad hur lik den var Hedi Slimanes installation som han hade i Berlin mellan 2000 och 2002.

Jag tycker det är för likt, vad tycker ni?

hedi'
velour


1. Slimane
2. Velour

/Johan


It´s A New Era

Vecka 34 börjar det hända saker...

era




(Kommer lite mer text om någon dag som handlar om höstens mode, har lite att göra nu pga bilköp.)

/Johan

Sailor Stylish

Idag blev jag och Emelie sugna på en ordentlig hamburgaretallrik på Råå Wärdshus där min mamma arbetar lite då och då, och vi fick med min pappa. Kände för att köra med en lite seglings inspirerad outfitt, tänkte först ha på mig ett par slitna Acne Moc, men valde tillslut mina chinos. Gjorde även tröjan lite extra speciell med att vika upp armarna ganska ordentligt. Ett extra plus tycker jag hatten tillförde.

Maten var lika god som alltid!


Cypern Hatt
Acne Tröja
HM Linne
Mono Bälte
Dr.Denim Chinos
Vita skor

framifrånidag
bakifrånidag


/Johan

Jeanskudde

Idag fick jag en mycket fin present av Emelies föräldrar, en jeanskudde! Vi har innan fått två kuddar som Emelies mamma själv har sytt, och en var rosa, så då tyckte nog hennes föräldrar att jag skulle få min personliga kudde. Och den kunde inte ha blivit mer perfekt, roligt att Emelies mamma fick med Levis tagen också!

En rolig notis är att just det här denim tyget är ett provtyg från Levis som nog aldrig har gått i produktion, så jag är ganska ensam om att ha just detta tyget.

jeanskudde


/Johan


Kväll och Natt

Idag blir det en liten utgång, några vänner kommer hit snart och sen bär det av mot stadens ljus.

Emelie, som den underbara flickvännen hon är, fixade två oversizade linnen till mig idag från HM. Testade att ha det under en helt vanligt svart tee och ett par chinos, och det var jackpott direkt!

Hoppas bara nu kvällen blir en hit, även om alla electro/house ställen har stängt för säsongen.


Acne Tee
HM Linne
Mono Bälte
Dr.Denim Chinos

kvällidagimorgon


/Johan

Noblesse nonchalante

Har på mig mina första vita jeans, och det känns konstigt. Tycker personligen att det känns lite för "fint" för mig, men när jag vet att det är ett par LVC jeans så känns det lite bättre. Haha.
Jag får gå efter Rasmus Wingårdh och hans stil till Filippa s/s07; Noblesse nonchalante. Preppy, men med en dagen-efterlook.


Hatt från Cypern
Acne Skjorta
Mono Bälte
LVC Jeans
Låga All Star
FK Mugg (Med MYCKET starkt Colombianskt kaffe)

brattbratt2

/Johan

Vita Jeans

Emelie har varit på mig ett tag nu att jag ska skaffa mig ett par vita jeans, men jag har varit lite tveksam mot det, det ska ju bara blått!

Men så hittade jag dessa mycket trevliga jeans från Levis Vintage Clothing hos Urban Outfitters igår, och blev helt chockad över priset de hade på rean! 119 DDK, vilket är 150 Kr. Helt fantastiskt, och de satt bra på också. Så självklart slog jag till direkt.

Imorgon kommer bild när jag har på mig jeansen, förmodligen till en ljusblå skjorta och ett par cleana sneakers.

Jeansen är från deras s/s05 kollektion och har gjorts i 351 par.

lvcvitt


/Johan


Svettig Dag I Kph

Idag åkte jag och Emelie till ett soligt Köpenhamn, en trevlig och lugn dag.
Hittade ett riktigt rea fynd från LVC, bilder och info om detta underbara fynd kommer imorgon.


Acne Skjorta

Acne Bälte

Nakkna Jeans

Vita Skor


kph

/Johan


Kostnad?

Undrar vad Jonnys bokbox kommer ligga på när den kommer säljas på NK i höst?

Kan den passa in i min bokhylla...?

acnebox

/Johan


Sunny Wednesday

Ännu en dag med sol och värme, här kommer dagens outfitt. Inget spec, ganska ljus. Sommrig.

Acne Skjorta
Resteröds Linne
Acne Jeans

onsdag


Kommer mer text på fredag, åker till kph imorgon för att kolla in s/s 08 kollektionerna.

/Johan


Sunny Tuesday

Ännu en dag med sol och värme, så ett på chinos blir det idag med. Idag ett par lite lösare och lite utsvängda från Wester, kände först för att ha en ljus skjorta till byxorna men kände att en tee passade bättre med tanke på att jag ska jobba 10-12 timmar idag...

Wester Byxor
Filippa K Tee
Vita Skor
HM Hatt (tveksam)

tisdag


/Johan


Sunny Monday

Nu kommer solen igen, är själv ganska trött på värmen nu, och när alla höst/vinter plagg har ramlat in i butiken så vill man ha det lite kallare. Men vad ska man göra? Tjejen är glad för att hon får ligga på stranden, själv ska jag snart iväg till jobbet. Yeah! Men det blir skönt att gå runt på jobbet idag, kommer nog att bli ordentligt varmt ute om ngn timme.



Wester tee
Flätat Mono Bälte
Dr.Denim Chinos
Vita skor

måndag


 
/Johan


Terassen

Ikväll bär det av till terassen för skön house/electro för sista gången denna sommaren.

Levis Skjorta
Resteröds Linne
HM Bälte
Acne Moc Jeans



/Johan

Daft Punk

daft


Jag vill att Daft Punk kommer till Sverige, nu!



/Johan

Rub a dub dub

Idag när vi åkte hem från Malmö så skulle Emelies pappa stanna till vid Löddeköpinge, och fick för mig att det låg en Levis outlett där, och det gjorde det fortfarande. Så självklart var jag tvungen att gå in och kolla läget. Jag hittade några trevliga tees från LVC och Pace, men inget satt så speciellt bra. Sen såg jag en skjorta från Levis Collectibles som jag var tvungen att testa, som tur var satt den bra på mig.

rubb



Levis Collectibles är en ny kollektion Levis släppte i höst, kollektionen hämtar sin inspiration från en engelsk vaggvisa. Vaggvisan handlar om en slaktaren, bagaren och ljusstöparen. Jag trodde först att kollektionen bara byggde på jeansen, men icke! Skjortan jag köpte för det perfekta priset 299 kr hör till slaktaren.


Vaggvisan;

Rub a dub dub, Three Men in a Tub;
And who do you think they be?
The Butcher, the Baker and the Candlestick Maker


 

/Johan


Tattoo

Här är bilderna.

tattoo
tattoo2


/Johan

Ljust med blått

Ska iväg till Malmö idag för att kolla på bil med Emelie, tog på mig ganska sommriga kläder pga det fina vädret (just nu).

Wester Skjorta
Mono Bälte
Acne Moc Jeans
Billiga Skor

idag2idasg


/Johan


WoodNike

Nike fortsätter stort med sina vindjackor, de startat hösten med tre trevliga samarbeten; Wood Wood, Gassius och Kai & Sunny.

Även om vindjackan känns lite uttjatad så får Nike den att leva vidare genom att skönhetsoperera den om och om igen, och som de lyckas!

Jag tycker Wood Woods jackor och tees ser bra ut, cleant med samtidigt med en touch. Precis som de brukar göra sina kläder. De har gjort jackorna så att man själv kan mixa och använda sig av båda jackorna samtidigt.

Jackorna och tees hittar du på cali.



woodnike3




/Johan

Emelie

Nu gick precis Emelie ut för att träffa några vänner, medan jag sitter här i min ensamhet...

...vid datorn.

Roligt att hon ville ha sig min nya skjorta från Acne, och den satt riktigt bra på henne också! Nu kommer jag aldrig få ha mina skjortor ifred längre.

HM Jacka
Acne Skjorta
Bälte
See By Cloé Jeans
Sandaler

emelie

/Johan

Generic Boy One Wash

Igår kom jeansen till butiken, äntligen. Acnes nya Generic Boy är deras rakaste modell, den är som Moc vid foten, resten är helt nytt. Jag trodde först den skulle vara mer loose, men den kändes bara lite rakare än Moc.
Den är inte helt otvättad, har blivigt tvättat lite i fabrik, men det finns helt klart möjligheter att slita till den! Det kommer komma bilder när jag har på mig jeansen lite senare, här kommer istället bilder på själva jeansen.

Japan/Made in Italy
Röd/Vit Selvage
Ordentliga knappar
Ingen "Acne Jeans" lapp

generic


/Johan


The Last Kiss

lastkiss

Se den...

Kent A/W 07

Den 8/12 ska jag se Kent i Köpenhamn.

kent


/Johan