Snart dags!

Nu börjar inbjudningarna ramla in på jobbet, idag fick vi en från Acne Jeans. Nästa vecka är det dags för Köpenhamns Modevecka, och modemässan Gallery.Det har förresten kommit massor av nya kläder till jobbet, ska försöka ta lite bilder på mina favoriter till bloggen och skriva några rader om kollektionerna.


/Johan

Missad outfitt

Kollade idag vilka bilder som låg på min kamera, och såg att jag har missat att lägga in en outfitt bild från i lördags. Detta hade jag på jobbet;

RayBans
Tiger väska
Acne Skjorta
Linne
Acne Bälte
Acne Max Jeans
Billiga skor

lördag


/Johan

Sang Bleu

Ni som vill ha mer än tribal och kinesiska täcken så är den nya tatuerings tidningen Sang Bleu något. för er. Tidningen på 150 sidor, med nästan ingen reklam, har precis släppt sitt första nummer. Tidningen är i A3, som Acne Paper. "Issue Zero" går att beställa direkt från personerna bakom tidningen, det kostar ca 32 euro för att få tidningen till Sverige. Efter att ha kollat på några sidor från tidningen så är jag helt klart sugen på att beställa ett ex! Det finns många fina bilder på estetiska och vackra tatueringar. För mer info så kan ni kolla in tidningens Myspace sida; http://www.myspace.com/sangbleu

sang


/Johan


Fynd

Spirit i Malmö har en enorm utförsäljning, halva på halva, så min underbara flickvän fyndade åt mig idag. Jag sa till henne att leta efter kläder från Acne, främst skjortor. Hon kom hem med en soft bomullsskjorta och en tröja med denim detaljer, det bästa är att det var sjukt billigt. Skjortan kostade mig 300 kr och tröjan 224 kr, perfekt! Det bästa är att jag har velat ha tröjan sedan jag såg den för X antal månader sedan, tror att jag har skrivigt om den på bloggen i början av året.

Sen hittade jag ett par trevliga solglasögon från RayBan (cooopy) på Helsingborgsfestivalen, kostade mig bara 100 kr./Johan


Dagens Och Kvällens

På jobbet hade jag på min nya skjorta, tänkte först ha på mig mina moc jeans, men det blev istället mina Dr.Denim chinos. Och det gjorde jag rätt så, skjortans starka färger passade perfekt till mina chinos.

sadsad


Acne Bomber
Acne Skjorta
Dr.Denim Chinos
Billiga Skor


Senare idag gick jag och Emelie till stan för att lyssna på Bo Kaspers Orkester och även kolla in märknaden, hittade ett par softa Ray Bans för 100 kr. Mer om dem senare...

kväll2


Ny Acne Tröja
Acne Tee
Acne Bälte
Acne Jeans
Billiga Skor

/Johan


Similarity

Här är min nya skjorta från Acne, väldigt sommrig. Den är inte så gammal, men hamnade på 50%. Tyckte att den var lite för dyr när vi fick in den för en månad sedan, men när den nu kostade 700 kr så var jag tvungen att slå till!
Även skönt med en färgklick till hösten./Johan

070726

Helsingborgsfestivalen har startat, mycket folk i stan och mycket att göra på jobbet.
Jag har även rea fyndat en Acne skjorta, bilder kommer imorgon!

Hm Hatt
Acne Bomber
Wrangler Skjorta
Acne Bälte
Acne Jeans
Billiga skor


asdasdasdsdasdasdsadasdsa

/Johan


Ny kepa

Idag har det varit en vanlig dag på jobbet, tog även en runda förbi Antikmässan här i Helsingborg efter jobbet.
Köpte mig en ny keps/mössa idag på hm för 50 kr, har haft ögonen på den ett tag nu, jag är glad att slog till!

Hm kepa
Tiger Jeans Skjorta
Acne Moc Raw
(Acne bomber)
(Wrangler jeansväska)


asad2asda
asadny


/Johan

Bröllop

Idag var jag på bröllop med Emelie och hennes familj. Det var hennes kusin som gifte sig. Trevlig dag och kväll.

Hade på mig ganska lediga och sommriga kläder, här kommer en bild senare på kvällen.

Acne Skjorta
Dr.Denim Chinos
Acne Skor
(Svart Whyred Kavaj)

bröllop

/Johan

Dagens 070717

Var och gick en runda i stan med Emelie idag, tog på mig ganska sköna och lediga plagg. Hittade även en bok med massor av fina fotografier på staden Havanna, fick även med en skiva med härlig Kubansk musik.

Acne Bomber
T-Post tee
Levis Blue Jeans
Converse

idag2idag1

/Johan

Drama whit a touch of cheap

Såg det senaste avsnittet av Entourage innan idag och såg att Johnny Drama hade på sig en Cheap Monday piké. Ganska roligt faktiskt.

cheap


/Johan

Cypern

Varför jag inte har skrivigt på bloggen under den senaste tiden är för att jag och min flickvän har varit på Cypern, en underbar vecka med massor av sol och bad. Vi bodde i en lugn stad så man har verkligen fått chansen att ta det lugnt.

Nu kommer jag att försöka skriva lite mer på bloggen, höst plaggen börjar ramla in i butikerna nu så det finns säkert massor av nytt att skriva om!cypern1

/Johan

205 inlägg senare

Idag är det precis 1 år sedan jag skapade fashiontime. Undrar vad som händer nu?

/Johan

Semester

Idag är det andra dagen på semestern, sov till 14.00 pga fest igår. Så idag blev det ganska ledig, ett par höga jeans från tiger och en oversizad skjorta från Wrangler.

acne bomber
wrangler skjorta
mono bälte
tiger jeans
billiga skor

idag
Bonus från igår.
bouns


/Johan


3000

Idag hoppade jag från 3000 meter, underbart.

3000
30001
30003

/Johan