Nya tvättar från Nudie

Jag har valt att visa er sju nya tvättar på fem modeller från Nudie Jeans, modellerna är Straight Sven, Regular Ralf, Slim Jim, Bootcut Ola och Thin Finn. Detta är de nya tvättarna till hösten/vintern 06.

Finn Oscar2Finn Oscar Dark Worn
Tycker det är bra att det har kommit en sliten tvätt till Finn istället för bara otvättad och svart. Denna tvätt heter Oscar Dark Worn.

Finn Dry Comfort
Här har vi en ny otvättad tvätt till Finn, Dry Comfort, det är en lite tjockare och grövre tvätt och Nudie har också valt att ta bort de oranga sömmarna på bakfickorna på denna tvätt.

Jim Dry Greycast
Äntligen en tvätt till Slim Jim som är tjockare! Denna tvätt kommer från Regular Ralf och har äntligen gått över till Jim. Tvätten har en grön nyans i färgen. Kommer bli många snygga slitningar med denna tvätt. Dry Greycast heter tvätten.

Bootcut Blue BlackBootcut Blue Black2
Skönt med en ny tvätt till orginalet Boot Cut Ola, denna modell heter Blue Black och man ser klara insperationer från en Straight Sven tvätt som kom till affärerna förra året. Roligt med en lite mer mörkare blå tvätt till Ola, kommer helt klart gå hem i höst och vinter.

Jim Black Black
En skön svart clean tvätt till Slim Jim som heter
Black Black.

RR indigo thread emboRR indigo thread embo2
En fin sliten tvätt till Regular Ralf, dock gillar jag inte att Nudie har tagit bort de oranga sömmarna även på denna modell. Jag tycker personligen att det känns fel, det känns inte Nudie. Men visst, man ska förnyas och prova på nya saker också. Tvättens namn är
Indigo Thread Embo.

SS Blue SoulSS blue soul2
En skön blå tvätt till en clean bralla som Straight Sven, men även här är de oranga sömmarna borta igen. Men detta kommer helt klart vara en av Nudies storsäljare i höst och vinter, tvätten är helt perfekt. Inte för mörk och inte för ljus och samtidigt inte för sliten. Great Work Maria! Tvätten heter
Blue Soul.

/Johan
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback