Grått

Kom på mig själv idag när jag såg kollade i spegeln på jobbet. Jag klär mig för mörkt just nu, eller idag. Det är fortfarande augusti och jag klär mig som det var november. Imorgon blir det andra bullar! Men det får ni ser mer av imorgon eftermiddag.

Acne Bomber
Acne Tee
HM Linne
Acne Bälte
Nakkna Jeans

idag3


/Johan


Kommentarer
Postat av: Oscar

Mörkt eller somrigt, kvittar. Klär dig lika snyggt ändå!! Angående jackan till hösten nu, jag diggar verkligen din bomber ... kan det funka med en acne bomber och en skinnjacka till h/w? mvh oscar :)

2007-08-17 @ 23:16:01
Postat av: Johan

tack oscar. jag tror att bombern kan fungera ganska långt in på hösten, om jag har en ordentlig tröja under. Men sen har jag sett min drömjacka från acne a/w07, skinnjackan (topgun) som jag har haft med på bild här innan. Dock än 5000 kr lite saftigt. Men vem vet, lottovinst nästa...haha.

Postat av: Oscar

Jag hade tänkt se om jag kunde få tag en på sådan bomber, då den även kommer att vara aktuell till våren (om jag itne har helt fel för mig, dvs korta jackor, lite bomberstuk) och även en skinnjacka - som acnes - fast i billigare form. Lycka till med lotto vinsten ;)

2007-08-18 @ 10:17:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback