Nära stupet...

Efter några veckor av nyheter och skvaller om J.Lindeberg så börjar saker att ramla på plats.

Den första förändringen som jag läste om var när jobbet fick ett pressmeddelande om att märket lägger ner deras dam kollektioner till hösten 07, förutom golf kollektionen. Tyckte det var lite synd för att deras jeans kollektion har vuxit under de tre senaste kollektionerna till något riktigt bra. Men det stod även att allt skulle komma tillbaka när de fanns mer pengar och möjligheter.

Och pga att designern för damkollektionen var Johan Lindebergs fru så hotade han med att säga upp sig, tyvärr så har Johan inte så mycket att säga till om för att han har sålt ut sig själv från sitt eget företag. Han har idag inte mycket att säga till om när det gäller de viktiga sakerna som t.ex. ekonomin. Och utan ekonomi så fungerar det inte.

Efter att ha läst en artikel från Habit så visar det sig att Johan har gjort att företaget kommer att gå minus med flera miljoner under 2007, vilket ägarna inte gillar. Han har tagit beslut och gjord saker som inte har fungerat helt enkelt.

Resultaten av allt detta är att Johan Lindeberg slutar som designer och kreativ chef och börjar istället jobba med företagets PR avdelning.

Information är hämtad från J.Lindeberg, Café och Habit.

/Johan


Kommentarer
Postat av: Jesper

Hej! Jag har skickat mail. Har du fått dem?

Mvh /Jesper

2007-03-28 @ 23:12:02
Postat av: Jesper

Hej! Jag har skickat mail. Har du fått dem?

Mvh /Jesper

2007-03-28 @ 23:13:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback