Paris je t'aime

Till er som vill veta/höra mer om det Musikbyrån pratade om för några veckor sedan så kommer här några adresser till de viktigaste inom den nya franska electro vågen;

http://www.myspace.com/edbangerrecords  - De störta bolaget inom fransk electro, de har t.ex. Uffie, Justice, So Me, Busy P och Sebastian med sig.

http://www.myspace.com/surkin - Den nya stjärnskottet, en riktigt bra DJ som kommer till både Debaser Sthlm och Malmö i helgen. Han tillhör ett annat stort bolag vid namn Institubes som ägs bland annat av en kille från den franska hiphop/electro gruppen TTC.

 http://www.myspace.com/paraone - En annan kille från Institubes, en av de större just nu, som kommer med Surkin till Debaser.

http://www.myspace.com/feadz - Lite hårdare electro, och så mycket skönare! Del av Ed Rec.

http://www.myspace.com/uffie - Tjejen från Miami som flyttade till Paris som fick igång hypen med fransk electro, även hon en stor del av Ed Rec.

http://www.myspace.com/0sebastian0 - Precis som Uffie är Sebastian en av de större som de flesta pratar om när det handlar om fransk electro.

http://www.myspace.com/etjusticepourtous - Har gjort flera stora singlar som har spelats flitigt på både radio och TV det senaste året, släpper snart sitt debut album som jag själv tycker är riktigt bra! Ett av de första banden som signades till Ed Rec.


Sen finns det många fler band och artister, men om ni går in på de adresser jag har länkat till så kommer ni hitta alla de andra.

/Johan


Kommentarer
Postat av: e

feadz ligger på bpc inte ed banger..

2007-05-23 @ 15:31:10
Postat av: Johan

e - "Record Label Bpitchcontrol
Ed banger records "
Han ligger också på ed rec.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback